Diensten van Schildersbedrijf Schenk uit Hillegom

Specialistisch schilderwerk

De trap opnieuw laten schilderen, de kozijnen van binnen en buiten een nieuwe kleur geven of de verflaag van uw buitenmuur vervangen? Schildersbedrijf Schenk is zeer bedreven in schilderprojecten voor zowel binnen als buiten.

Buitenschilderwerk

Vakkundig schilderwerk aan uw gepleisterde gevel en metselwerk zorgt niet alleen voor een professioneel aanzicht van uw woning of bedrijfspand, maar biedt vooral duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Zeker hier in de Bollenstreek en omstreken is het door de zilte zeelucht van belang dat de juiste materialen en technieken worden gebruikt. Wilt u elk jaar opnieuw uw buitenmuren schilderen, of gaat u ook voor een resultaat dat jaren mooi blijft? Kies dan voor een schilder uit de Bollenstreek die als geen ander weet wat het klimaat met de verflaag doet.

Binnenschilderwerk

Als u zelf de muren of meubelen schildert, kan het zomaar gebeuren dat de kleur uiteindelijk toch anders is dan u dacht, of heel snel vervaagt. De oude kleur, het materiaal en de locatie zijn heel bepalend voor het eindresultaat. Een woning is een plek waar u zich thuis voelt, daarom wilt u dat het er goed uitziet. Maar ook in bedrijven is het belangrijk dat de ruimte verzorgd is. Scheurtjes en vlekken in de verflaag zijn storende factoren waar u telkens naar blijft kijken.

Uw woning precies zoals u wilt met heldere kleuren die lang mooi blijven? Schakel dan een professionele schilder in met 40 jaar ervaring.

Ontdek de kracht van wandafwerking

Sierpleister in elke gewenste structuur of toch dat vrolijke behang? Wat u ook kiest, u wilt dat het er goed uitziet. Geen naden tussen de behangbanen of banen die over elkaar heen zitten. Ontdek hoe u uw interieur in no time een complete metamorfose geeft. Een sierpleister van granol kan het interieur bijvoorbeeld op een decoratieve manier een compleet vernieuwd uiterlijk geven. En daarna kan het met latex in iedere kleur geschilderd worden.

Vind de kleur die bij u past

Soms heeft u precies in uw hoofd wat u wilt, maar soms ook weer totaal niet. Welke kleuren passen bij elkaar en hoe zorgt u ervoor dat bepaalde ruimtes groter worden of juist kleiner?


Door jarenlange ervaring, het volgen van trainingen en het zelf testen met verschillende methodes is Schildersbedrijf Schenk een expert geworden in kleurgebruik en hoe dit het beste toe te passen is. Grote kans dat de schilder u een advies geeft waar u zelf niet aan dacht, maar uw verwachting overtreft.

Bespaar door de juiste isolatie

De energierekening is een van de grootste lasten in een huishouden en valt elke maand weer op de mat. Wist u dat u deze rekening met de juiste isolatie flink naar beneden kunt krijgen? De techniek staat niet stil. Er worden telkens nieuwe soorten beglazing en plaatsingssystemen uitgevonden. Met isolatieglas blijft veel warmte binnen en houdt u de kou buiten, of juist andersom. Dit merkt u direct in de energierekening, waardoor u de kosten meestal al na een paar jaar heeft terugverdiend. Laat u vrijblijvend adviseren over:

  • Geluidwerend glas met geluiddempende ventilatiekasten
  • Zonreflecterend glas
  • Inbraakwerend glas of kunststof
  • Voorzetramen voor zowel binnen als buiten

Hoeveel wilt u besparen op uw rekening? Neem direct contact op en vraag een vrijblijvende offerte.